Nem szerelem, de jó...

Szerelmi Tippek

Szerelmi Tippek - Nőknek és Férfiaknak Az Ex Visszahódítás (www.visszahoditas.com) című könyv szerzőjének blogja.

Friss topikok

Linkblog

8 női titok amit minden férfinak tudnia kell

2009.01.28. 23:47 | TGábor | Szólj hozzá!

"Tudod -e hogy Te tudsz engem jókedvre deríteni?"

A férfiak szívesen vonulnak szobájuk magányába, ha elégedetlenek vagy boldogtalanok. Ezért alapból úgy gondolják, hogy ez a partnerükre is érvényes. Pedig legtöbbször nem. Ellenkezőleg, a nők úgy szabadulnak meg a rosszkedvtől, ha meghallgatják és megértik őket. Akkor teheted a barátnődet elégedetté, ha megadod neki a lehetőséget, hogy elejétől-végéig elmondhassa a bánatát. A gond ott kezdődik, hogy az első adag kifogás, szemrehányás rád, a férfira irányul. Ha tűrsz egy darabig, türelmesen kivárod amíg ennek vége, jó úton jársz affelé, hogy profi legyél a kapcsolatodban.

Tehát várj, anélkül hogy mentegetőznél, figyelj, anélkül hogy ellentámadásba lendülnél. Fogadd be figyelmesen a barátnőd problémáját, és ne próbálj megoldást keresni. A barátnőd nem hülye. Tud ő is megoldást. Amire szüksége van, az a másik ember aki segít neki az érzéseit rendbe tenni.

Hamarosan folytatom a második tippel

A bejegyzés trackback címe:

https://szerelmitippek.blog.hu/api/trackback/id/tr15909436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása