Nem szerelem, de jó...

Szerelmi Tippek

Szerelmi Tippek - Nőknek és Férfiaknak Az Ex Visszahódítás (www.visszahoditas.com) című könyv szerzőjének blogja.

Friss topikok

Linkblog

4. tipp - "Hordozz a tenyereden...

2009.03.04. 09:12 | TGábor | Szólj hozzá!

...de közben ne tedd magad nevetségessé!”

Mindenki, a nők is imádják ha csodálják őket és rajonganak értük. És meg is érdemlik. Sok okod van hogy csodáld a barátnődet - tedd naponta újból és újból. Ez a leghatásosabb amit tehetsz a kapcsolatodért - dícsérd, ismerd el és csodáld a barátnődet. Képzeld el, hogyan változna meg a barátnőd egész lénye, ha rendeszeresen elismerésben részesítenéd.

Ugyanakkor véletlen se ess bele az alacsonyabbrendűség csapdájába. Úgy gondolod, először neked járna ki ugyanannyi elismerés, mint amit adni készülsz? Vagy úgy érzed hogy törést szenved az önértékelésed, magadat leértékeled, a barátnődet fel? Nem így értettem. Ahhoz hogy napról-napra elismerést és csodálatot tudj felé közvetíteni, neked is tápláló forrásra van szükséged. Magadban találod meg. Sehol máshol a világban, egyedül magadban.

A bejegyzés trackback címe:

https://szerelmitippek.blog.hu/api/trackback/id/tr20979397

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása