Nem szerelem, de jó...

Szerelmi Tippek

Szerelmi Tippek - Nőknek és Férfiaknak Az Ex Visszahódítás (www.visszahoditas.com) című könyv szerzőjének blogja.

Friss topikok

Linkblog

2. tipp

2009.01.31. 13:19 | TGábor | Szólj hozzá!

Címkék: férfiak megjavítása nő panaszkodik nő kritizál

"Elfogadom a korlátaidat, miután alaposan kipróbáltam, meddig mehetek el."

Sok férfi azt szeretné, hogy a barátnője ugyanaz a nő maradjon, akit annak idején megismert - személyének lelkes csodálója. Nagyon kevés nő tudja ezt elfogadni. A maguk részéről arra törekednek, hogy partnerüket minél jobban megismerjék. Így előbb vagy utóbb óhatatlanul rájönnek partnerük rossz tulajdonságaira is. Sőt még kritizálni is kezdik. Ebben semmi rossz nincs, sőt egy jó lehetőség a férfiaknak, hogy egyes viselkedési szokásaikat átgondolják.

A férfiaknak finoman fékezniük kell a 'megjavításukra' irányuló törekvéseket. Legjobb eszköz erre a humor. Ahelyett hogy sarokbaszorítva éreznénk magunkat, lebukástól félnénk, vagy anyáskodásnak éreznénk a dolgot, tanuljuk meg hogyan adhatunk barátságos, de csattanós viszontválaszokat.

Folyt köv.

A bejegyzés trackback címe:

https://szerelmitippek.blog.hu/api/trackback/id/tr66914132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása